Praktisch

Wie? Wat? Waar? En wanneer?

Hemelvaartweekend - Kasteel d'Aertrycke

Bezoek "Hof & Huis" op zaterdag 19, zondag 20 en pinkstermaandag 21 mei telkens van 10 tot 18u.

Het prachtige park van het neogotisch Kasteel d'Aertrycke te Torhout is perfect onderhouden met daarin een prachtige verzameling aan in- en uitheemse bomen, duiventil, badhuis, boothuisjes en twee grote vijvers die het kasteel als het ware omarmen. Door zijn jarenlange traditie is deze beurs uitgegroeid tot een ware topper voor bezoeker en exposant!
We verwachten opnieuw ongeveer 140 exposanten en demonstranten.

- Laatste Nieuwtjes -

news image

Gebrande eik?

Burned oak Shou Sugi Ban is een van oorsprong Japanse techniek om hout te verduurzamen: hout van de ceder of cipres wordt aan...

news image

Buiten koken is zalig!

Wil je de kneepjes van het buiten koken onder de knie krijgen? Kom dan kijken op vrijdag en zaterdag naar de kookdemonstraties van...

news image

bekijk het eens anders...

Een tafel weerspiegelt het neogotisch kasteel d'Aertrycke. Bekijk de wereld, uw tuin en uw interieur eens op een andere manier op ...

Klik hier voor meer nieuws over het event

Titel

Hoe geraak je er?

Vanuit Oostende

Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek Sparappelstraat - Zeeweg in Torhout. Je neemt best de Torhoutsesteenweg tot je inksaf kunt slaan richting Eernegem - Aartrijke. Neem in Aartrijke aan de kerk de Steenstraat en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Vanuit Roeselare
Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek de Maerestraat - Zeeweg in Torhout. Rij tot aan de ring Van Torhout. Sla links af richting Aartrijke en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Vanuit Kortrijk
Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek de Maerestraat - Zeeweg in Torhout. Neem de autostrade tot aan de afrit Torhout. Rij door tot aan de ring van Torhout. Sla rechts af richting Aartrijke en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Parkeren doe je gratis op de grote weide vlak voor de ingang van het domein. Maak je dus geen zorgen over "zoeken naar een plaatsje" of "heel ver moeten wandelen eer je er bent".